What’s Hot
SHARE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ
31-10-2018
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΛΒΑΔΟΡ & ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ: Παρουσίαση δίσκου στο Piraeus 117 Academy!
10-10-2018
Η SHARON KOVACS το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στο Piraeus Academy!
11-10-2018
Welcome back, MONSTER MAGNET!
08-11-2018
Rockwave Festival 2018 - Aftermovie
11-10-2018
Ο ΒΕΒΗΛΟΣ στη Θεσσαλονίκη: Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στο WE!
15-11-2018
ΠΥΞ ΛΑΞ Η γιορτή συνεχίζεται… Piraeus 117 Academy και Νέα Υόρκη!
08-10-2018
Ο ΒΕΒΗΛΟΣ στο Stage Club της Λάρισας
17-09-2018
Η βελούδινη φωνή της LAURA GIBSON θα «ανοίξει» τη συναυλία των THE HANDSOME FAMILY!
29-08-2018
Οι SORROWS PATH «ανοίγουν» το live των Paradise Lost!
10-08-2018
ΠΥΞ ΛΑΞ Θεσσαλονίκη - Μεταφορά Συναυλίας
24-07-2018
Έναρξη Προπώλησης Εισιτηρίων για τη συναυλία του BRYAN FERRY στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
19-06-2018
Ο BRYAN FERRY θα μαγέψει και την Αθήνα την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού!
17-07-2018
Οι ΠΥΞ ΛΑΞ στο Θέατρο Βράχων την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου!
30-05-2018
Οι 1000MODS την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου «Στη Σκιά των Βράχων»
08-10-2018
Ο ΒΕΒΗΛΟΣ παρουσιάζει «Το βιβλίο των τεσσάρων στοιχειών» στο Piraeus 117 Academy!
Σελίδα: (1 / 23) «<12345678910111213141516>»
W.A.S.P. στην Ελλάδα
24-09-2012
W.A.S.P. στην Ελλάδα

W.A.S.P.
“30 YEARS OF THUNDER”
29 χρόνια πριν, στις 21 Σεπτεμβρίου του 1982 οι W.A.S.P. έδωσαν το πρώτο τους show στο Troubadour στο Λος Άντζελες. Και φέτος την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η παγκόσμια περιοδεία τους για να γιορτάσουν 30 χρόνια
καταιγιστικού, σκληροτράχηλου metal!!!
Και φυσικά ο Blackie Lawless επιστρέφει
στην αγαπημένη του Ελλάδα και στο κοινό με το οποίο τον δένουν ισχυροί δεσμοί
για δύο συναυλίες
Αθήνα, Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012, Gagarin 205
Θεσσαλονίκη, Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012, Principal Club Theater στο ΜΥΛΟ
Οι W.A.S.P. υπόσχονται να μας παρουσιάσουν
το εντυπωσιακότερο show της 30χρονης πορείας τους!
Το δίωρο show αποτελείται από τρία μέρη:
το πρώτο ωριαίο set περιλαμβάνει τραγούδια από τα 4 πρώτα albums των W.A.S.P. (“W.A.S.P.”, “Last Command”, “Inside The Electric Circus”, “The Headless Children”)
το δεύτερο set θα είναι αφιερωμένο στο “The Crimson Idol”  - το πιο επιτυχημένο ever album τους – που θα το παρουσιάσουν μαζί με την ταινία που έχει ο Blackie ειδικά δημιουργήσει.
Στο τρίτο set θα περιλαμβάνει υλικό από το καινούργιο studio album αλλά και παλιότερα, αγαπημένα τραγούδια.
Είναι σίγουρο ότι στις δύο αυτές συναυλίες θα ακούσουμε τα Wild Child, I Wanna Be Somebody, L.O.V.E. Machine και δεν θα σταματήσουμε να φωνάζουμε ρυθμικά
Bla-ckie, Bla-ckie, Bla-ckie!
Η επιστροφή στην Ελλάδα του επιβλητικού Blackie Lawless είναι γεγονός!!!
Αθήνα, Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012, Gagarin 205
Θεσσαλονίκη, Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012, Principal Club Theater στο ΜΥΛΟ
Ο Blackie Lawless με τους W.A.S.P., έρχεται να τα ισοπεδώσει όλα σε δύο βραδιές καθαρόαιμου, γνήσιου metal!!!
Προετοιμαστείτε κατάλληλα για το κεντρί του!!
W.A.S.P. Official Website: www.waspnation.com

Studio Discography:
W.A.S.P. (1984)
The Last Command (1985)
Inside the Electric Circus (1986)
The Headless Children (1989)
The Crimson Idol (1992)
Still Not Black Enough (1995)
Kill Fuck Die (1997)
Helldorado (1999)
Unholy Terror (2001)
Dying for the World (2002)
The Neon God: Part 1 – The Rise (2004)
The Neon God: Part 2 – The Demise (2004)
Dominator (2007)
Babylon (2009)

W.A.S.P.Line up

Blackie Lawless
Doug Blair
Mike Duda
Mike Dupke
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει άμεσα!

Η τιμή των πρώτων εισιτηρίων είναι 25 ευρώ
Μετά την εξάντλησή τους θα κοστίζουν 28 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Αθήνα
TICKET HOUSE
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς).
Τηλ.: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη
MUSICLAND
Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310 264 880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr

Categories
More Categories
Favourite Links
Mailing List
For any question or help
Δείτε το αρχείο εμφανίσεων
Events, concerts, and more
Το πρώτο box office
Γραφτείτε τώρα στη Mailing List μας
και μάθετε πρώτοι τα Νέα της Didi Music
Mailing List
Όνομα:
Email:
Είδος Μουσικής:
Όροι Χρήσης
Follow us:
News
Favourite Photos
Επτανήσου 3 και Πιπίνου 2, 11257, Αθήνα | Τηλ.: 210 8820426 | Εmail: info@didimusic.gr | Fax: 2108820817
© 2011 www.didimusic.gr , all rights reserved - Web Design by ΝetPlanet