EN | GR
Συναυλίες
SHARE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
Σελίδα: (1 / ) «<>»
W.A.S.P. - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (PRINCIPAL CLUB THEATER)
24-11-2012
Χώρος : PRINCIPAL CLUB THEATER
Πόλη : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Διεύθυνση : Ανδρέα Γεωργίου 56
Τηλέφωνο : 2310 428088
map
Πόρτες Ανοίγουν : 20:00
Ώρα Έναρξης : 22:00
Τιμή Προπώλησης :
Η τιμή των πρώτων εισιτηρίων είναι 25 €
μετά την εξάντληση τους 28 €
Τιμή Ταμείου :
28 € €
Σημεία Προπώλησης :
MUSICLAND Μητροπόλεως 102 Τηλ.: 2310 264 880
W.A.S.P.

“30 YEARS OF THUNDER”
29 χρόνια πριν, στις 21 Σεπτεμβρίου του 1982 οι W.A.S.P. έδωσαν το πρώτο τους show στο Troubadour στο Λος Άντζελες. Και φέτος την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η παγκόσμια περιοδεία τους για να γιορτάσουν 30 χρόνια
καταιγιστικού, σκληροτράχηλου metal!!!

Και φυσικά ο Blackie Lawless επιστρέφει
στην αγαπημένη του Ελλάδα και στο κοινό με το οποίο τον δένουν ισχυροί δεσμοί

Οι W.A.S.P. υπόσχονται να μας παρουσιάσουν
το εντυπωσιακότερο show της 30χρονης πορείας τους!

Το δίωρο show αποτελείται από τρία μέρη:
το πρώτο ωριαίο set περιλαμβάνει τραγούδια από τα 4 πρώτα albums των W.A.S.P. (“W.A.S.P.”, “Last Command”, “Inside The Electric Circus”, “The Headless Children”)
το δεύτερο set θα είναι αφιερωμένο στο “The Crimson Idol” - το πιο επιτυχημένο ever album τους – που θα το παρουσιάσουν μαζί με την ταινία που έχει ο Blackie ειδικά δημιουργήσει.
Στο τρίτο set θα περιλαμβάνει υλικό από το καινούργιο studio album αλλά και παλιότερα, αγαπημένα τραγούδια.
Είναι σίγουρο ότι στις δύο αυτές συναυλίες θα ακούσουμε τα Wild Child, I Wanna Be Somebody, L.O.V.E. Machine και δεν θα σταματήσουμε να φωνάζουμε ρυθμικά
Bla-ckie, Bla-ckie, Bla-ckie!

Η επιστροφή στην Ελλάδα του επιβλητικού Blackie Lawless είναι γεγονός!!!

Ο Blackie Lawless με τους W.A.S.P., έρχεται να τα ισοπεδώσει όλα σε μια βραδιά καθαρόαιμου, γνήσιου metal!!!

Προετοιμαστείτε κατάλληλα για το κεντρί του!!

W.A.S.P. Official Website: www.waspnation.com

Studio Discography:
W.A.S.P. (1984)
The Last Command (1985)
Inside the Electric Circus (1986)
The Headless Children (1989)
The Crimson Idol (1992)
Still Not Black Enough (1995)
Kill Fuck Die (1997)
Helldorado (1999)
Unholy Terror (2001)
Dying for the World (2002)
The Neon God: Part 1 – The Rise (2004)
The Neon God: Part 2 – The Demise (2004)
Dominator (2007)
Babylon (2009)

W.A.S.P. Line up

Blackie Lawless
Doug Blair
Mike Duda
Mike Dupke

Categories
More Categories
Favourite Links
Mailing List
For any question or help
Δείτε το αρχείο εμφανίσεων
Events, concerts, and more
Το πρώτο box office
Γραφτείτε τώρα στη Mailing List μας
και μάθετε πρώτοι τα Νέα της Didi Music
Mailing List
Όνομα:
Email:
Είδος Μουσικής:
Όροι Χρήσης
Follow us:
News
Favourite Photos
Επτανήσου 3 και Πιπίνου 2, 11257, Αθήνα | Τηλ.: 210 8820426 | Εmail: info@didimusic.gr | Fax: 2108820817
© 2011 www.didimusic.gr , all rights reserved - Web Design by ΝetPlanet